Ser brevet konstigt ut, klicka här!

Snö och kyla - här är några bra länkar:
Så här snöröjer vi i Nacka
Veckans israpport
Allmänhetens åktider på isbanorna i Nacka
Skidspår i Nacka

Sommarjobb 2012
Är du 16-18 år och bor i Nacka? Då kan du söka något av de 300 sommarjobb som Nacka kommun erbjuder. Ansökningsformulär publiceras på www.nacka.se/sommarjobb den 14 mars. Samma dag arrangeras också en sommarjobbsmässa i Sickla.

Hur bra är Nackas förskolor och skolor?
Ta del av kvalitetsredovisningen för förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildning i Nacka. Resultaten för 2011 är fortsatt bra men det finns också förbättringsområden.

Föräldraföreläsningar våren 2012
Jämställt föräldraskap, Rötter och vingar, Kärlek och stålull - det är rubrikerna på vårens föreläsningar för föräldrar och personal. Föreläsningarna är gratis och äger rum i Uppenbarelsekyrkan.

Ny betongpark vid Myrsjö idrottsplats
Nu samlar vi in synpunkter och idéer för den nya betongparken som kommer vara inriktad på BMX men självklart även fungera för skate, inlines och kickbikes. Tyck till du också!

Kallbadhusen i Saltsjöbaden nu byggnadsminne
Kallbadhusen i Saltsjöbaden är ostkustens enda exempel på välbevarade offentliga kallbadhus som inte har byggts om för annan användning. Det är ett av skälen till att Länsstyrelsen nu har gjort dem till byggnadsminne.

Fler kolloplatser i sommar
Fritidsnämnden vill erbjuda fler barn kolloplats i sommar och har avsatt extra medel för detta i budgeten för 2012. Upphandlad utförare är stiftelsen Barnens dag som har verksamhet på Barnens ö i Stockholms skärgård.

Prenumerera på nyhetsbrevet om HAMN
HAMN är ett nytt museum som ska förena lokal historia och nutid. Museet som öppnar 2013, kommer att inrymmas i Fisksätra Marina vid natursköna Baggensstäket i Fisksätra. Följ utvecklingen genom vårt nyhetsbrev.

Stor efterfrågan på förskoleplatser
Just nu är det stor efterfrågan på förskoleplatser på Sicklaön och i Boo. Nacka kommun arbetar intensivt för att få fram fler platser. Förra året tillkom 180 nya platser på Sicklaön och ytterligare 50 platser blir klara under första halvåret 2012.

Är du under 65 år och vårdar en anhörig?
Du som vårdar eller stödjer en person med funktionsnedsättning, långvarig sjukdom eller missbruksproblem kan vända dig till anhörigkonsulent för information och stöd. Nu omfattar detta stöd även dig som är under 65 år.


Vill du tipsa en vän om detta nyhetsbrev?
Klicka här!


Här kan du avanmäla dig om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.
 

Perspektiv Nacka
ges ut av Nacka kommun och innehåller ett urval artiklar som publicerats på www.nacka.se under de senaste veckorna.
 
Nacka kommun, 131 81 Nacka. Tel vxl 08-718 80 00.