Beslut fattat om läge för nya Skurubron
Trafikverket har nu fattat beslut om läget för den nya Skurubron. Valet innebär en lösning där den nya bron kommer att byggas cirka 15-20 meter söder om den befintliga.

Ny hyresmodell för förskolor och skolor
Just nu pågår ett arbete med att ta fram en ny modell för beräkning av de hyror som förskolor och skolor betalar till kommunen för sina lokaler. Målet är en mer rättvis hyressättning.

Missa inte Nyckelvikens dag!
Den 2 september klockan 11.00 – 16.00. En familjedag med roliga aktiviteter för både stor och liten. Det blir konsert, dräktvisning, lekar, guidning med mera.

Dags för föreningar att söka kulturbidrag
Nu är det dags för föreningar att fundera över nästa års kulturverksamhet. Senast den 1 oktober ska ansökningar om kulturbidrag ha kommit in till kultur- och utbildningsenheten.

Kultur och fritid för dig som behöver extra stöd
Nu har den nya katalogen "Kultur och fritid för alla, Tips för dig som behöver extra stöd” kommit. Där finns information om kultur- och fritidsaktiviteter som är anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Att nattvandra är att bry sig
Som nattvandrare finns du där ungdomarna är – du är synlig och tillgänglig och kan hjälpa till om det behövs. Här hittar du nattvandringsgrupperna i Nacka.

Välkommen till stadshusets öppna hus
Boka in brandbilar och byråkrater lördagen den 29:e september.  I Nacka stadshus arbetar 700 personer för att Nacka ska vara en attraktiv plats att bo på och verka i. Kika in så berättar vi mer.


Vill du tipsa en vän om detta nyhetsbrev?
Klicka här!

Här kan du avanmäla dig om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.
 

Perspektiv Nacka
ges ut av Nacka kommun och innehåller ett urval artiklar som publicerats på www.nacka.se under de senaste veckorna.
 
Nacka kommun, 131 81 Nacka. Tel vxl 08-718 80 00.