Förtidsrösta till EU-valet i Valbussen
Förutom möjligheten att förtidsrösta på kommunens bibliotek kan du i år även förtidsrösta i Valbussen.
Läs mer

Webbfilmer med fokus på kvalitet
Nu finns fyra korta filmer med olika perspektiv på kvalitetsarbetet i Nackas förskolor och skolor. Ta en titt och se vad en förskolechef, en rektor, kultur- och utbildningsdirektören och Utbildningsnämndens ordförande tycker är särskilt viktigt!
Läs mer

Våga fråga om Socialtjänsten
Har du frågor om försörjningsstöd, misstänker du att någon far illa, eller kommer du i kontakt med människor som missbrukar och undrar vilket stöd som finns att få? Ta chansen och träffa Socialtjänstens mottagningsgrupp på öppet hus i biblioteket i Forum Nacka den 4 juni kl. 10-17.
Läs mer

Vår och sommar = festivaltider
Har du bokat in vårens och sommarens festivaler? Här i Nacka äger Ormingekarnevalen rum 29 - 30 maj, School´s out den 12 juni på Marcusplatsen vid Sickla köpkvarter och Ältakarnevalen den 29 augusti.
Läs mer

Rapport från stadsbyggnadsdagarna 2009
Vårens Stadsbyggnadsdagar blev ett avstamp för arbetet med kommunens kommande översiktsplan som planeras bli färdig år 2011.
Läs mer

Vill du utvecklas i din roll som förälder?
Nacka kommun erbjuder nu i samarbete med Studiefrämjandet Familjeverkstan - en studiecirkel kring barnliv och familjefrågor för föräldrar till barn i åldern tre till tolv år.
Läs mer

Skapa med Nacka kulturcentrum i sommar!
Nytt för i år är en skrotskulpturverkstad i en annorlunda utemiljö vid Olle Nymans ateljé i Saltsjö Duvnäs. Den teaterintresserade 10-14 åringen bör heller inte missa teaterlägret 3-14 augusti i Dieselverkstaden!
Läs mer

Forum Nacka är Årets shoppingcentrum!
Forum Nacka har utsetts till Årets Shoppingcentrum av Nordic Council of Shopping Centers och juryns motivering var...
Läs mer


Se konst av utforskande barn på Dieselverkstaden 2-7 juni
Barn i åldrarna 1-6 år från Vi som Växers fyra förskolor visar då upp estetiska och kreativa uttryck i konstformerna målning, teckning och lerarbete. Utställningen invigs med vernissage tisdagen den 2:a juni klockan 16.00.
Läs mer


Vill du tipsa en vän om detta nyhetsbrev?
Klicka här!


Här kan du avanmäla dig om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.
 

Perspektiv Nacka
ges ut av Nacka kommun och innehåller ett urval artiklar som publicerats på www.nacka.se under de senaste  veckorna.
 
Nacka kommun, 131 81 Nacka. Tel vxl 08-718 80 00.