Ser brevet konstigt ut? Klicka här

Öppet hus i Nacka stadshus!
Lördag 29 september är det öppet hus i stadshuset. Mellan kl. 10 och 15 fyller vi huset med spännande aktiviteter för att visa resultatet av ombyggnaden och mångfalden i vår verksamhet.

Driftstörningar på nacka.se
www.nacka.se är drabbat av återkommande driftstörningar och webbplatsen går därför ibland inte att komma åt.

Besök oss på återvinningshelgen
Den 28-30 september ansluter Nacka kommun till den nationella kampanjen "Återvinningshelgen". Välkommen till våra återvinningscentraler där vi bjuder på kaffe och bulle.

Höstnumret av Stadsbyggnadsnytt är här
Läs om utformningen av nya Skurubron och om T-baneplaneringen som nyligen har startat. Dessutom artiklar om Kvarnholmsförbindelsen, utbyggnaden i Tollare samt notiser.

Familjeverksamheten startar ny föräldrakurs
Familjeverksamheten i Nacka startar nästa föräldrakurs - FUP - onsdag 3 oktober 2012 kl. 15.00. Den är kostnadsfri och vänder sig till föräldrar med barn upp till och med 12 år.

Fisksätra allt tryggare – samverkan ger resultat
Sedan 2006 har brottsligheten och otryggheten i Fisksätra minskat markant. Samarbetet mellan fisksätrabor och polis, kommun och fastighetsägare har varit ytterst framgångsrikt.

Ett hundratal nackaelever turnerar med kända artister
Den 4-5 oktober kommer den Sverige-turnerande konserten Star for life on tour 2012 till Stockholm. Ett 100-tal Nacka-elever medverkar. Liksom förra året är det Triple and Touch och Thandiwe Mazibuko från Sydafrika som håller i trådarna.

Fisksätra ungdomsråd prisas med inspirationsresa
Idéer från Fisksätra ungdomsråd har haft positivt inflytande på Nacka kommuns detaljplan för Fisksätra. Det gav föreningen Mina Kvarters pris 2012 – en studieresa i hållbar stadsutveckling till tyska Freiburg.

 


Vill du tipsa en vän om detta nyhetsbrev?
Klicka här!


Här kan du avanmäla dig om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.
 

Perspektiv Nacka
ges ut av Nacka kommun och innehåller ett urval artiklar som publicerats på www.nacka.se under de senaste veckorna.
 
Nacka kommun, 131 81 Nacka. Tel vxl 08-718 80 00.