Ser brevet konstigt ut, klicka här!

Hej alla prenumeranter!
Tyvärr har vi inte kunnat skicka ut nyhetsbrevet under en period på grund av tekniska problem. Men nu är vi här igen med massor av intressant läsning. Nyhetsbrevet går normalt ut varannan vecka - tipsa gärna andra Nackabor!

Gör ditt skolval senast 30 januari!
Valet av skola är startpunkten på ditt barns resa genom skolans värld. En bra början är att jämföra skolor i Jämföraren och att läsa på om skolvalet på www.nacka.se.

Kommunfullmäktige sammanträder 30 januari
I samband med sammanträdet invigs Astrids Sylwans konstverk Landmarks. Sammanträdet börjar kl 17 och invigningen är kl 18.30. Välkommen till Nackasalen i Nacka stadshus! Läs om konstverket och invigningen här

Veckans israpport
Tänker du åka skridskor i helgen? Gå gärna in och kolla senaste israpporten först.

Massor av tips i Värt att veta om fritid
I årets första nummer av Värt att veta om fritid hittar du bland annat öppettider för simhallar och tider för allmänhetens åkning på isbanorna. Dessutom en mängd andra tips på vad man kan göra på fritiden.

Hur ska Nacka se ut i framtiden?
Nu kan du ta del av förslaget till ny översiktsplan för Nacka. Se det i Stadshusets utställningshall, på något av kommunens bibliotek eller på nacka.se. Det går också bra att lämna synpunkter via webben.

Så tycker ungdomarna om våra ishallar
Nacka kommun genomförde under oktober en enkätundersökning bland ungdomar som idrottar i kommunens hallar. Resultatet som blev både ris och ros redovisades för fritidsnämnden den 15 december.

Läs senaste numret av Stadsbyggnadsnytt
Läs bland annat om nya kust- och grönprogrammet, båtpendling och Atrium Ljungbergs satsning på miljöcertifierat byggande i Sickla.

Dags att söka stipendiet Ung kultur!
Bor du i Nacka, är mellan 16-25 år och vill fördjupa dig inom konst och kultur? Sök stipendiet Ung kultur senast 1 februari.

Demens, en folksjukdom - seminarium 23 februari
Nacka kommun bjuder in till ett seminarium där olika aspekter av demenssjukdom belyses. Välkommen!

Nacka deltar i ny satsning på Stockholms skärgård
Nacka ska delta i projektet Skärgårdsstrategin som syftar till att stärka besöksnäringen och skapa långsiktig tillväxt och ökad sysselsättning i Stockholms skärgård. Arbetet inleds med en ettårig förstudie.

 


Vill du tipsa en vän om detta nyhetsbrev?
Klicka här!


Här kan du avanmäla dig om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.
 

Perspektiv Nacka
ges ut av Nacka kommun och innehåller ett urval artiklar som publicerats på www.nacka.se under de senaste veckorna.
 
Nacka kommun, 131 81 Nacka. Tel vxl 08-718 80 00.