Ser brevet konstigt ut, klicka här!

Bild på barn som badar i en simhallDet händer mycket kul på sportlovet!
Det finns massor att göra under sportlovet. Här hittar du öppettider till simhallar, skridskobanor och fritidsgårdar. Dessutom tips på olika roliga aktiviteter.

Beslut om biblioteksupphandlingen 27 mars
Den 27 mars fattar Kulturnämnden beslut om vilka som får driva folkbiblioteken i Nacka. Därmed är biblioteksupphandlingen som pågått sedan hösten 2011 avslutad.

Nya kulturmiljöprogrammet på webben
Nackas nya kulturmiljöprogram, en skrift på nära 300 sidor med mängder av foton och andra illustrationer, finns nu på webben. Du kan välja mellan att hämta hela dokumentet eller ett kapitel om något område du är särskilt intresserad av.

Condorens förskolor mottog priset Svensk Kvalitet
Tre kommunala förskolor i Nacka mottog den 22 februari utmärkelsen Svensk Kvalitet 2011, Sveriges mest prestigefyllda utmärkelse för framgångsrika organisationer.

Filmer om hållbart byggande
Den 3 februari arrangerade Nacka kommun ett seminarium på temat "Hur bygger vi ett hållbart Nacka tillsammans?" Tre filmade intervjuer ger en inblick i utmaningarna på området.

Kraftfullare Lex Sarah kvalitetssäkrar socialtjänsten
Lex Sarah, lagen om anmälningsskyldighet av missförhållanden inom bland annat äldreomsorgen, har skärpts. Detta har lett till fler anmälningar – och till ett bättre kvalitetsarbete.

Volontär i Nacka - nytt nummer ute!
Temat är "Ansvarsfullt företagande". I detta nummer skriver vi om Jens Hoffmann och hans arbete med socialt företagande. Ansvarsfullt företagande utgör en del av verksamheten i hans byggföretag. Trevlig läsning!

Ekonomiskt resultat för Nacka kommun 2011
Nacka kommuns preliminära årsbokslut för 2011 har i dagarna sammanställts. Balanskravsresultatet blev något mer negativt än tidigare prognos och landade på -28 miljoner kronor.

Sex ungdomar får Peng direkt
En välgörenhetskonsert till minne av Utøya, en danskväll, ett fotoprojekt och en klubbkväll bland annat. Sex ungdomar fick i januari kulturbidraget Peng direkt för att kunna förverkliga sina idéer.

 


Vill du tipsa en vän om detta nyhetsbrev?
Klicka här!


Här kan du avanmäla dig om du inte längre vill ha nyhetsbrevet.
 

Perspektiv Nacka
ges ut av Nacka kommun och innehåller ett urval artiklar som publicerats på www.nacka.se under de senaste veckorna.
 
Nacka kommun, 131 81 Nacka. Tel vxl 08-718 80 00.